Kurs

 
 

Det finnes et kurs for deg!

A-MED holder en lang rekke kurs. Kursene er gratis for medlemmene og holdes i våre lokaler i Youngstorget 2a. Vi holder selvsagt også nettbaserte kurs.

Eksempler på kurs som du ofte finner på kursplanen vår:

Min rolle som verneombud

Hvordan kan jeg som verneombud være en ressurs for virksomheten? Kurset passer både deg som nytt verneombud og du som har hatt rollen lenge. Kurset gir en innføring i rollen som verneombud og de viktigste temaer innen HMS-arbeid i våre medlemsbedrifter.

HMS-kurs for arbeidsgivere, tilpasset mindre bedrifter

Har du som leder i en mindre bedrift behov for opplæring i hva lovverket krever av deg i forhold til systematisk HMS arbeid? Kurset går over 3 timer. 

Livsstilsomlegging med fokus på kosthold og vektreduksjon

Har du ønsker om å spise sunnere og bli slankere men har vansker med å komme i gang på egen hånd? Kurset gir kunnskap og motivasjon til å hjelpe deg å nå dine mål. Kurset går over 5 ganger.

Kom i gang med trening

Har du lyst til å komme i bedre form, men syne det er vanskelig å komme i gang? Nå settes det opp kurs for deg! Du vil lære deg å sette realistiske mål, lage treningsplan, fysisk aktivitet i teori og praksis (styrke-, kondisjon-, balanse- og bevegelighetstrening) samt hvordan opprettholde en sunn livsstil på egne vilkår. Kurset går over 6 uker.

Kurs i stressmestring

Trenger du eller noen av dine medarbeidere å finne roen – og få gode tips til selvledelse og stressmestring? Kurset går over 4 ettermiddager.

Kurs i mindfulness

Alle opplever perioder i livet hvor vi har det vanskelig, er stresset eller har andre belastninger hjemme eller på jobb. Mindfulness er en enkel, konkret, praktisk og brukbar metode for å praktisere det å være tilstede her og nå. Dette bidrar til å redusere ditt forhold til stress og øke din kapasitet. Kurset går over 5 uker med 4 samlinger. Dette er et praktisk kurs, og du vil lære mindfulness meditasjon, enkle yogaøvelser og kroppsskanning. Du behøver ikke å kunne meditere eller ha kjennskap til mindfulness fra før.


Har du behov for annet faglig påfyll i bedriften din?

Ta gjerne kontakt med oss i A-MED så kan vil lage et kurs spesielt for din bedrift.
 
Skriv ut
 
 
 


Telefon: 21 55 64 10
Telefonen er betjent fra 8.30-11.00 og 12.30-15.30, mandag - torsdag.

E-post: Post@a-med.no
Besøksadresse: Youngstorget 2a, 0181 Oslo, inngang fra Folketeaterpassasjen.
Postadresse: Youngstorget 2b, 0181 Oslo


For å abonnere på A-MED Nytt send oss en e-post til Kjersti@a-med.no.